Qui sóc?

“We write to taste life twice, in the moment and in retrospect”
(Anaïs Nin)

Sóc l’Ares Cases des de 1991. Sóc politòloga (UAB) i he fet un Màster en Màrqueting digital (UPF-BSM). Comprendràs que m’apassioni l’anàlisi política, la comunicació política i l’impacte de les noves tecnologies en el nostre dia a dia.

M’encanta aprendre, crec que en sóc addicta (em sorprenen sempre, aquestes dues ‘d’). No em refereixo només a l’aprendre acadèmic. Aprenc de persones, de situacions, de reptes. Potser per això el millor regal que em pots fer és un llibre.

Si algun dia algú regirés la meva habitació de quan era petita (bé, ja ho feia la meva germana més sovint del que m’agradaria) hi trobaria llibretes de totes mides i colors plenes d’escrits, de major o menor qualitat, però escrits que et fan crèixer i et mostren la teva evolució, que al cap i a la fi és el que importa.

Vespre és un raconet necessari per compartir allò que els 140 caràcter de Twitter no em permeten. Del títol només diré que no hi ha millor moment del dia per escriure, ni millor paraula en català que VESPRE.

Crec que escriure esdevé una necessitat quan llegeixes, penses i contrastes per damunt de les teves possibilitats, quan et fixes en masses detalls. Escriure, així com l’humor, és una arma i una armadura.

Per últim, feu-me un favor: Deixeu que els gats s’apropin a mi.

 

Anuncios

Un pensamiento en “Qui sóc?

Deixa un comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s